(FOTO) Promena u poslednji čas: Milošević otpisao još jednog fudbalera!

Autor:

Sport

21.06.2019

12:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posle prepodnevnog treninga 27 igrača sa spiska stručnog štaba i šefa Save Miloševića je krenulo na Zlatibor. Sa prvobitnog spiska nedostajei Musa Ndžai. koji će ipak ostati u Beogradu gde će trenirati sa ostatkom ekipe.

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Partizana

Igrači koji su ostali na SC Partizan-Teleoptik imaće od ponedeljka po dva treninga. Jak jutarnji trening je savladao igrače koji su zaspali u autobusu...

Na spisku su: Nemanja Stevanović, Filip Kljajić, Aleksandar Popović, Nemanja R. Miletić, Periša Pešukić, Igor Vujačić, Dominik Dinga, Bojan Ostojić, Strahinja Pavlović, Zlatan Šehović, Milan Smiljanić, Aleksandar Šćekić, Saša Zđelar, Filip Stevanović, Lazar Pavlović, Ðorđe Ivanović, Zoran Tošić, Sejduba Suma, Ognjen Ožegović, Rikardo Gomeš, Strahinja Jovanović, Ivan Milosavljević, Slobodan Stanojlović, Miljan Momčilović, Nikola Lakčević, Armin Ðerlek.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading