Novi Srbin u Seriji A!

Autor:

Sport

20.06.2019

10:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Breša se vratila u Seriju A i sada je glavni cilj ostati u elitnom rangu takmičenja. Da bi uspele u tome popularne "laste" će morati da ojačaju igrački kadar, a jedno od gorućih pitanja je izgled odbrane u narednoj sezoni. Kako pišu italijanski mediji, glavna želja trenera Eugenija Korinija na poziciji štopera je srpski defanzivac Slobodan Rajković.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Slobodan Rajković

U Palermu ne bi imali ništa protiv, s obzirom da Rajkovićeva godišnja plata od 595.000 evra neto ozbiljno opterećuje klupsku kasu, pa se srpski igrač zajedno sa svim ostalim najplaćenijim igračima nalazi na listi onih koji su slobodni u izboru nove sredine. Na Siciliji se nadaju da bio od prodaje Rajkovića, Nestorovskog, Trajkovskog, Belušija, Morea, Brinjolija i Puškaša mogli da inkasiraju između 15 i 20.000.000 evra.

To je svota novca koja je neophodna klubu da bi dobio zeleno svetlo za učešće u Seriji B naredne sezone.

Rajković je u Palermo stigao još 2016. godine iz Darmštata za 1.500.000 evra, prošle sezone je odigrao 32 utakmice za Sicilijance i postigao četiri gola. Ugovor sa klubom mu ističe na leto 2020. godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading