Petković iskren do koske: Trebalo je da povedem sina na Svetsko prvenstvo!

Autor:

Sport

19.06.2019

19:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnji selektor fudbalske reprezentacije Srbije i Crne Gore Ilija Petković izjavio je da se kaje što nije poveo sina Dušana na Svetsko prvenstvo u Nemačkoj 2006. godine

RepublikaFoto: Starsport
Ilija Petković

Velika prašina se povela u tom trenutku, a Petković ne može da oprosti sebi što nije uradio kako bi to učinio danas.

- E sad, to pozivanje sina… Pogrešio sam što ga nisam poveo, ili što se bar nisam s njim vratio. Pa kad već pucam, da puknem kako treba. Ovako sam puko ni tamo ni ‘vamo - rekao je Petković u intervjuu za "Nedeljnik".

Petković žali i što je pojedinim igračima dao šansu navodeći da je trebalo da postupi po principima Siniše Mihajlovića, koji je imao mnogo čvršće kriterijume.

- Možda bi drugi trener probudio ekipu na neki drugi način. Neko će reći ‘vidi ga sad kako je mudar’, ali možda je trebalo povedem mlade Baneta Ivanovića i Aleksandra Kolarova, i da napravim novi miks igrača, bez uvrede prema onima koji su na kraju išli. Siniša Mihajlović je dao najbolju izjavu, za koju mu se divim: "Ja Mihajlović selektor nikad ne bih pozvao Mihajlovića igrača." A u ono vreme da ste Mihajloviću rekli da mora u 10 sati na spavanje, ne sme da se pije vino… "Molim? Kome ti to"? Tu je trebalo da budem čvršći, da kažem nekima da ne mogu da idu na Svetsko prvenstvo! Ne može, pa šta napravimo - rekao je popularni Petko.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading