Vampir Suarez najveći zlikovac!

Autor:

Sport

20.06.2019

03:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Luis Suarez (32) najveći je zlikovac svetskog sporta! Fudbaler Barselone proglašen je najprljavijim igračem u svetu sporta u izboru navijača na potkastu američkog ESPN, a koliko im se Urugvajac zamerio, govori podatak da je navodno veći zločinac od Majka Tajsona i Dijega Maradone.

Branislav Ivanović i Luis Suarez

Suarez je na čelo večne liste dospeo zbog ujedanja Branislava Ivanovića, Đorđa Kjelinija i Otmana Bakala, ali i zbog vređanja Partisa Evre na rasnoj osnovi dok je on igrao za Liverpul, a Francuz za Mančester junajted. Drugo mesto na listi zlikovaca pripalo je Džoiju Bartonu, menadžeru Flitvuda, koji je nedavno priveden nakon utakmice sa Barnslijem jer je napao trenera protivničkog tima Danijela Stendela.

Kada su u pitanju ostali sportisti, na crnoj listi su i Žoze Murinjo, Dijego Košta, Serhio Ramos, Maradona i Roj Kin.

 

 

Imajući u vidu da su na listi u top-10 samo fudbaleri, ostalo je nejasno zašto je ESPN listu nazvao sportskom, a ne samo fudbalskom jer nema sumnje da bi ona izgledala mnogo drugačije da je proširen spektar.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading