Bivši fudbaler Partizana pojačao Vojvodinu!

Autor:

Sport

19.06.2019

20:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Radnički Niš i Nikola Drinčić (34) se nisu dogovorili oko produžetka saradnje, ali zadnjem veznom nije bio problem da pronađe angažman u srpskom fudbalu. Iz Vojvodine je u sredu popodne potvrđeno da će prekaljeni vezista definitivno pojačati "lale" i da će igrati za Novosađane u sezoni 2010/20. Ekipi će se priključiti u četvrtak, na pripremama na Zlatiboru.

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Vojvodine

Popularna "stara dama" i dalje nema trenera, pa je postalo jasno da je iskusni zadnji vezni bio želja novog rukovodstva kluba koje će zvanično biti izabrano u petak.

Nikola Drinčić je u veteranskim godina, ali njegovo iskustvo na sredini terena će posebno značiti Novosađanima jer su imali mnogo problema lane, a ovakav epilog se mogao naslutiti jer standardni vezista iz prošle sezone, Damir Zlomislić nije deo ekipe na Zlatiboru.

Iskusni Crnogorac je prošle sezone izabran i u idelan tim prvenstva, a do sada je nastupao za mnogobrojne domaće i strane klubove.

RepublikaFoto: Starsport
Nikola Drinčić

Drinčić je ponikao u Partizanu, igrao i za Teleoptik, Spartak i Banat, potom u inostranstvu za Gazijantep, Amkar, Spartak, Krasnodar i Makabi, dok je po povratku u Srbiju opet nastupao za Partizan, Rad, Čukarički i naposletku Radnički.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading