Terzić iskreno o prihodima u prelaznom roku i novim imenima u crveno-belom dresu!

Autor:

Sport

19.06.2019

15:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić najavio je brojne aktivnosti u naredna četiri dana u redovima prvaka Srbije.

RepublikaFoto: Srpski telegraf
Zvezdan Terzić

- Imamo veliki fond igrača, ali uvek demantujemo sami sebe. Ekipi je uvek potrebna sveža krv. U naredna tri ili četiri dana dovešećmo tri igrača sa kojima smo dugo u razgovoru. Radi se o golmanu, levom beku, zadnjem veznom i špicu... Ne govorim nikad o imenima. Ali to su pozicije za koji nam je potrebna sveža krv i gde postoji mogućnost da nas neki igrači napuste - rekao je Zvezdan Terzić.

Na Marakani su spreni za dolazak napadača Tomanea, golmana Vasiljevića, egipatskog levog beka Hafeza i Španca Kanjasa, zadnjeg veznog iz PAOK-a. 

Što se tiče ponuda za ostale igrače, Terzić tvrdi da je najtraženiji Milan Pavkov.

- Za Pavkova ima ozbiljnog interesovanja. Došao je mali Krstović, kao zamena za Joveljića. Međutim, mi ne smemo da čekamo realizaciju transfera - nastavio je Terzić.
RepublikaFoto: Starsport
Milan Pavkov

Praksu ustanlovljenu leta 2017. godine Crvena zvezda je ispoštovala i ovog leta. Tada su prodata braća Ilić u Mančester Siti za 5.500.000 evra, prošlog leta je novac zarađen odlascima Račića u Valensiju i Adžića u Anderleht. Ovog leta kuglica je pala na Dejana Joveljića.

- Ovog leta smo već inkasirali 7.000.000 evra. Zaradili smo 4.000.000 od Joveljića, za Aleksu Terzića smo uzeli 1.700.000 evra. Tu je i trening kompenzacija za Luku Jovića u iznosu od  1.800.000 evra. To je dokaz da prepoznajemo tržište. Mi smo ti koji donosimo odluke (Milojević, Mrkela i Terzić prim.aut), mi smo ti koji pratimo tržište. Realnost Crvene zvezde je takva. Osposobili smo se da možemo sami da izdržavamo klub, da ne budemo na teretu državi i poreznicima. Finansijski smo stabilizovani. I tu je problem, što ne možemo dugoročno da razmišljamo. Cilj Zvezde je da budemo stalno šampioni i igramo u Evropi - zaključio je generalni direktor crveno belih.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading