Leonardo dovodi zemljaka za još jači Pari Sen Žermen!

Autor:

Sport

18.06.2019

19:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dobrih igrača nikad dosta – sledeći je Daglas Kosta. Možda bi Pari Sen Žermenu bilo korisnije ako bi osnažio odbranu, mada i na tom razbiju radi Naser al Kelaifi, pošto ime Matijsa de Lihta sve češće odzvanja na Parku prnčeva, ali Sveci onako zagovaraju ofanzivni fudbal, a za tako nešto potrebni su brzi i sa loptom vešti fudbaleri, sposobni da nemeste ili postignu gol.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Novo pojačanje u Parizu!

Takvog jednog pikirali su u Juventusu. Povratnik na funkciju sportskog direktora, Brazilac Leonardo, već je počeo da razrađuje taktiku koja bi trebalo da rezultira dolaskom njegovog zemljaka u Francusku. U tu svrhu već se sreo sa Kostinim agentima i predočio im želju da dovede fudbalera koji je dve sezone proveo u Torinu, ali nije uspeo da se nametne kao siguran član startnih 11 i zato razmišlja da promeni sredinu.

Na ruku mu idu i nagoveštaji da mu novi trener Mauricio Sari ne bi pravio probleme i dozvolio bi mu odlazak, međutim, to je tek prvi u nizu koraka koje valja ispuniti pre prelaska u PSŽ.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Daglas Kosta

Drugi je da zeleno svetlo upale čelnici Stare dame, mada se prema tvrdnjama italijanskih medija ne očekuje da budu pohlepni, već će gledati samo da izvuku 40.000.000 evra uloženih u Kostin potpis kad je dolazio iz Bajerna. Treći podrazumeva platu, za koju Daglas očekuje da bude veća nego u Torinu, gde zarađuje 6.000.000 evra po sezoni.

 

Mediji u Francuskoj podsećaju i na činjenicu da je tokom prvog mandata Leonardo bio izuzetno uspešan u dovođenju igrača iz Serije A, o čemu svedoče potpisi Ibrahimovića, Kavanija, Tijaga Silva, Tijaga Mote, Veratija, Lavecija, Sigurua... Možda je sledeći baš Daglas Kosta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading