Igrica mu donela posao u poznatom fudbalskom klubu!

Autor:

Sport

18.06.2019

18:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan od najboljih igrača fantazija na svetu dobio je posao skauta u Legiji iz Varšave.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Fudbaleri Legije

Vi koji igrate fantazi znate kakvo znanje zapravo zahteva ova igra ako želite da budete najbolji. A jedan od najboljih na svetu dobio je zahvaljujući igranju fantazija posao skauta u Legiji iz Varšave.

Portugalac Rui Markes zaradio je više od 100.000 funti od ogranja fantazija, a sada je dobio i novi posao.

Nekadašnji student ekonomije već je sarađivao sa Sportingom iz Kanzas sitija. Pregovarao je sa Portom još pre šest godina, ali taj posao je propao. Ipak, u Eštorilu su, na primer, smatrali da njegov talenat može da im bude od pomoći.

- Eštoril je doveo dvojicu igrača na moju preporukku. Jedan od njih je samo šest meseci kasnije prodat, a klub je zaradio milion funti - rekao je Markes.

- Prošle sedmice sam bio u Škotskoj i gledao sam utakmicu protiv Kipra. Poslali su me da gledam neke od igrača Kipra jer su oni potencijalna pojačanja u ovom prelaznom roku - kaže Portugalac.

Sve to došlo je nakon niza uspeha koje je imao u igranju fantazija.

Bio je treći 2006. u otvorenoj ligi Dejli Mirora, a 2010. je pobedio i osvojio 25.000 funti. Bio je najbolji i u Bildovom takmičenju, a tamo ga je sačekala nagrada id 80.000 funti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading