OVO JE FUDBALER KOG JE ŠAMARAO RECKO ANTIĆ!

Autor:

Sport

19.06.2019

03:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nezapamćeni skandal potresa i ovako tužan srpski fudbal, a u centru pažnje našao se Dragan Recko Antić.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Luka Ratković

Predsednik i trener Dinamo Vranja optužen je da je pretukao svog igrača Luku Ratkovića (22) na poluvremenu meča sa Spartakom iz Subotice 11. maja ove godine (2:1), objavljeno je u saopštenju Sindikata profesionalnih igrača Nezavisnost.

STRADAO INVENTAR

Da je zaista došlo do fizičkog i verbalnog nasilja u Vranju, potvrđeno je i Srpskom telegrafu, koji je došao u posed krivične prijave mladog napadača. I sam Antić je, nakon meča koji su njegovi fudbaleri posle preokreta uspeli da dobiju 2:1 (0:1), poručio na konferenciji da je delio vaspitne tokom pauze i da je polomio inventar, ali je ostala misterija ko je bio žrtva. Sada je i to obelodanjeno.

- Pi*kice jedna, konju jedan, nemaš pojma! Šta me gledaš? - grmeo je popularni Recko ka svom napadaču, nakon čega su usledili šamari, kao i čupanje za kosu i cimanje glave napred-nazad - stoji u krivičnoj prijavi, koju je 11. maja podneo Luka, i pozvao čak desetoricu svedoka, dodajući da su svi igrači bili prisutni dok ga udarao Antić, kao i da poseduje lekarsku dokumentaciju.

PALA I SUSPENZIJA

Tu njegovom paklu nije kraj, tek sledi prava tortura... Nakon što je pretučeni Ratković, koji je zamenjen na poluvremenu, odlučio da se ne pojavljuje na treninzima, ne javljajući se na telefon ljudima iz kluba, Vranjanci su odlučili brutalno da ga kazne. Disciplinska komisija FK Dinamo Vranje u sastavu: Slobodan Antić (predsednik), Tomislav Džipković (član) i Bratislav Vučković (član), koja je zasedala 15. maja, donela je odluku da Ratkovića kazni oduzimanjem 80 odsto od plate narednih šest meseci. Ubrzo je usledila i suspenzija.

Luka je putem advokata odgovorio Dinamu i tražio da povuku kaznu jer nema pravnog osnova, s obzirom na to da prethodno nije saslušana i njegova verzija priče, već je uzet u obzir isključivo iskaz predsednika Antića.

Pretučeni Ratković i njegov advokata obratili su se Javnom tužilaštvu u Beogradu, od kog traže da se pokrene krivični postupak i pokretanje istrage protiv Recka Antića, zbog sumnje da je izvršio krivično delo na sportskoj priredbi.

Foto: Starsport

Lukin otac: Tek ćemo da pričamo!

Srpski telegraf pozvao je aktere nesvakidašnjeg skandala. Luka nije odgovarao na poziv, ali se javio njegov otac Tomica, koji je kratko rekao:

- Pričaćemo narednih dana, neka se sve slegne malo - bilo je sve od Ratkovića seniora.

Ubrzo nakon toga dobili smo i Dragana Antića, koji nam je poručio da je u Grčkoj, te da će se on i klub oglasiti saopštenjem, koje nismo dobili do zaključenja ovog broja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading