Austrijanci očitali lekciju očajnim "orlićima" na startu EP!

Autor:

Sport

17.06.2019

18:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mlada fudbalska reprezentacija Srbije porazom je startovala Evropsko prvenstvo koje se igra u Italiji pošto je izgubila od selekcije Austrije rezultatom 2:0.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Srbija vs. Austrija

"Orlići" nisu uspeli da stignu do svoje prepoznatljive igre, malo šta je funkcionisalo u igri našeg tima. Bez kreacije, pravih šansu, sa tek jednim udarcem ka golu protivnika u prvom poluvremenu.

Austrijanci su u više navrata pokazali dasu veoma opasni iz kontre, tako su došli i do prilika.

Austrija je povela u 38.minutu, Lako su došli do prilike, Horvat se našao oči u oči sa Radunovićem, šutirao je i pogodio stativu, na odbijenu loptu je natrčao Hanes Volf i prosledio je u mrežu. Naši igrači su tražili ofsajd, što je prvobitno dosuđeno, ali je zatraženo da se pregleda VAR snimak. Sudija iz Švedske je posle konsultacija priznao gol.

Selektor Đorović nije uspeo da razdrma ekipu na velikom odmoru koja je delovala prilično uspavano za start jednog važnog turnira. 

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Nova nevolja za srpski tim se desila u 74. minutu kada je ostala sa desetoricom na terenu. Jovanović je dobio direktan crveni karton, Volf se teško povredio posle starta srpskog igrača.

Sa mesta gde je Jovanović faulirao Volfa izveden je prekid, učinio je to Horvat, šutirao je u levi donji ugao i uvećao prednost Austrijanaca. Nisu uspeli "orlići" do kraja da se konsoliduju, stiče se utisak da je rezultat dobar s obzirom na izdanje našeg tima.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading