Hrvati napali sina Kuleta Aćimovića

Autor:

Sport

17.06.2019

14:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hrvatski divljaci ponovo haraju, a meta su im ko drugi do Srbi! Veliki skandal obeležio je 10. po redu Alpas kup, fudbalski turnir za dečake uzrasta do 11 godina, koji je prethodnog vikenda odigran u Velikoj Gorici nadomak Zagreba.

RepublikaFoto: Privatna arhiva
Đorđe Aćimović

Naime, nakon završetka regularnog dela četvrtfinalne utakmice između Čukaričkog i hrvatskog Dragovoljca, a pre izvođenja penala, grupa agresivnih i vidno alkoholisanih roditelja dečaka hrvatskog tima ušla je na teren u nameri da izazove incident. Žrtva je umalo bio trener "brđana" Đorđe Aćimović, koji je za Srpski telegraf objasnio kakvu je neprijatnost preživeo.

- Ničim izazvana grupa očeva dečaka Dragovoljca uletela je na teren i došla pravo do mene. Naslonili su glavu na moju i samo zahvaljujući prisebnosti izbegao sam tuču. Samo su čekali moj potez da bi me udarili. Pretpostavljam da su to neki pijani ratni veterani, koji su naočigled mojih igrača, ali i roditelja Zvezde i Partizana, takođe učesnika Alpas kupa, hteli tuču. Sebi zameram što nisam sa igračima odmah nakon incidenta napustio teren, umesto što smo izvodili penale - rekao je za naš list vidno razočaran sin legende Crvene zvezde Jovana Kuleta Aćimovića.

Inače, dečaci iz Srbije uzrasta do 11 godina igrali su odličan fudbal na turniru, na kom je učestvovalo čak 40 ekipa, raspoređenih u četiri grupe. Partizan je stigao do polufinala, dok su Čukarički, koji je u D grupi završio kao prvi, i Zvezda učešće okončali u osmini finala. Pitanje je šta bi bilo da nisu usledile nemile scene, koje su se očigledno odrazile na decu pred izvođenje penala.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading