NI PARTIZAN, NI ZVEZDA: Stojiljković ide u Tursku

Autor:

Sport

05.09.2017

12:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski reprezentativni napadač Nikola Stojiljković dovodio se ovog leta u vezu sa dva naša najveća kluba, ali je na kraju rešio da se iz portugalske Brage preseli u turski Kajzeri.

RepublikaFoto: youtube.com/SC Braga
Stojiljković će pokušati da fudbalsku sreću pronađe u Turskoj

Nekoliko dana su trajali pregovori Kajzerija i Brage i izgleda da je dogovor konačno postignut. Prelazni rok u Turskoj traje do 8. septembra, pa je Kajseri imao dovoljno vremena da nađe zajednički jezik sa Portugalcima i srpskim golgeterom.

Braga uopšte nije ni licencirala Stojiljkovića za takmičenje u domaćem prvenstvu, kao ni za Ligu Evrope. Sve ovo je bio jasan znak srpskom napadaču da ima odrešene ruke u izboru nove sredine, a prvi su takvu situaciju iskoristili Turci.

- Posle Velitonovog odlaska bio nam je potreban napadač. Imali smo pet opcija iz Turske i inostranstva i odlučili smo se za Stojiljkovića. On sutra dolazi na potpis ugovora. Od trenera zavisi da li će biti u timu za meč sa Sivasom - rekao je Kajserijev predsednik ErolBedir.

Braga je na početku prelaznog roka tražila 4.000.000 evra za Stojiljkovića, zainteresovani su bili neki nemački klubovi, PAOK, Panatinaikos, KPR, Partizan, Crvena zvezda... Ali kako se bližio kraj prelaznog roka, cena je spuštena na 2.500.000 evra. Još nije poznato koliko novca su Turci pristali da izdvoje a srpskog napadača.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading