(VIDEO) DELE ALI POKAZAO SUDIJI SREDNJI PRST!

Autor:

Sport

05.09.2017

11:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Utakmica kvalifikacija Svetskog prvenstva u Rusiji između Engleske i Slovačke okončala se pobedom "Gordog albiona" od 2:1, ali je nepristojna gestikulacija engleskog fudbalera Dele Alija prema sudiji postala centralna vest.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Dele Ali napravio glupost koja će ga skupo stajati

Englezi su savladali Slovake 2:1 pred svojim navijačima, a sa ova tri boda su se odlepili na čelu tabele upravo u odnosu na Slovake na čitavih pet bodova.

Dakle, engleski fudbaleri su napravili dobar posao, ali se to ne može reći i za domaćeg fudbalera Dele Alija, koji je nakon jednog duela sa slovačkim fudbalerom pokazao srednji prst u pravcu sudije.

Mladi igrač Totenhema nije dobio faul koji je očekivao, a dok se lagano povlačio prema centru igrališta nepristojno je gestikulirao prema deliocu pravde.

Očekuje se veoma stroga kazna za Alija, koji će možda propustiti i neke utakmice na Svetskom prvenstvu, koji je nadomak ruke za Engleze.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading