"ORLIĆI" JURIŠAJU NA TREĆU KRUNU!

Autor:

Sport

17.06.2019

03:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Utakmicom između Poljske i Belgije juče je počelo Evropsko fudbalsko prvenstvo za igrače do 21 godine, na kom će reprezentacija Srbije pokušati da se domogne jedine titule koja joj nedostaje u mlađim, profesionalnim kategorijama!

Slavlje na Novom Zelandu

Posle titule prvaka Evrope u konkurenciji do 19 godina na EP u Litvaniji (2013) i osvajanja svetskog trona na Novom Zelandu (2015. godina, igrači do 20 godina) na red je došao i napad na tron u uzrastu koji predstavlja poslednji stepenik ka A selekciji.

ISKUSTVO U A TIMU

Selekcija Srbije (18.30, RTS 1) otvoriće takmičenje duelom protiv Austrije, dok će se u drugom meču B grupe sastati Nemačka i Danska (21.00). Prednost izabranika selektora Gorana Đorovića biće činjenica da mnogi među njima već imaju takvo iskustvo. Jedna od najvećih zvezda turnira koji se održava u Italiji i San Marinu biće novopečeni napadač Reala iz Madrida Luka Jović, a izuzetno jak tim "orlova" činiće i Nikola Milenković, Nemanja Radonjić, Andrija Živković, Saša Lukić - sve momci koji su imali zapažene uloge i u A selekciji Srbije.

IZUZETAN TIM

Interesantno je da su bukmejkeri pomalo i potcenili naš sastav, pa smo tako proglašeni tek za osmog favorita za titulu. Selektor Goran Đorović najavio je da će njegovi izabranici pucati na zlato.

RepublikaFoto: Starsport
Goran Đorović

- Želimo da budemo evropski prvaci! Uvek težimo najboljem, i to je jedini ispravan stav. Imamo legitimno pravo da se nadamo tome, kao i sve ostale reprezentacije. Tu smo među 12 najboljih u Evropi. To su sve izuzetni timovi, ali izuzetni smo i mi - izjavio je Đorović.

Plasman u polufinale izboriće svaka prvoplasirana ekipa iz tri grupe, kao i najbolja drugoplasirana ekipa.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading