Pavlović i Juventus? Mladi štoper Partizana progovorio o interesovanju italijanskog velikana!

Autor: mozzart sport

Sport

16.06.2019

14:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Još jedan fudbaler Partizana uzdrmao je fudbaski svet. Odavno je šuška da je Strahinja Pavlović želja Juventusa, koji je prepoznao talenat mladog štopera. Pavlović je izjavio da priče o transferu ne utiču na njega i prokomentarisao spekulacije oko prelaska u redove "stare dame".

RepublikaFoto: Starsport
Marin vs. Pavlović

 

- Fokusiran sam na Partizan, samo mi je on u glavi.  Ako odem tamo, biću usredsređen na taj klub. Trenutno sam ovde i ne razmišljam o bilo čemu drugom- rekao je Strahinja Pavlović.

Na pitanje novinara o Juventusu, mladi fudbaler kaže da mu imponuje to što je tako veliki klub pokazao interesovanje za njega.

- Pa, postoje te priče, ali videćemo šta će biti. Juventus je veliki klub, jedan od najvećih na svetu, stvarno je lepo kad čuješ da se takav klub interesuje za tebe, ali, ovde sam, počeo sam da se pripremam s Partizanom, glava mi je fokusirana samo na matični klub- rekao je Pavlović.

Potpisao za Juventus ili ne, Strahinja Pavlović ima sezonu iz snova.

RepublikaFoto: Starsport

- Dosta stvari mi se izdešavalo, neočekivano sam upao u prvi tim, počeo da igram i osvojio prvi trofej. Kad sve saberem, lepa sezona iza mene. Sad se okrećem novim pobedama, Partizan uvek ide na sve pehare, pokušaćemo da uđemo u Ligu Evrope, to nam je cilj- rekao je štoper.

Očekivalo se da Strahinja bude deo mlade reprezentacije Srbije na Prvenstvu Evrope u Italiji i San Marinu.

- Bilo je priče da možda budem tamo. Očekivao sam, mislio da mogu da budem tamo. Nisam, nema veze- zaključio je Pavlović.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading