Vreme za rastanak: Ostojić ima četiri ponude na stolu

Autor:

Sport

16.06.2019

12:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Štoper Partizana, koji je klubu iz Humske doneo pehar Kupa Srbije golom u finalu protiv Crvene zvezde, Bojan Ostojić najverovatnije neće naredne sezone nositi crno-beli dres.

RepublikaFoto: Starsport
Bojan Ostojić

Istina je da Ostojić na stolu ima ponudu Partizana za produžetak saradnje na još godinu dana, ali je ona slabija od ugovora koji je pomenuti fudbaler imao u poslednje dve godine. Slabija je i od prvobitnog obećanja čelnika crno-belih odmah po osvajanju Kupa. Prema saznanjima Telegrafa, Ostojiću su tada ponuđeni jedni uslovi koji bi se realizovali po dolasku sa odmora.

Međutim, nakon odmora ništa se nije promenilo pa je Ostojić suočen sa napuštanjem Srbije. Prema poslednjim informacijama za njega je interesovanje pokazalo četiri neimenovana kluba iz Premijer lige Bosne i Hercegovine, Makedonije, Kipra i druge turske lige.

- Istina je da imam nekoliko ponuda, ali ne bih da otkrivam imena. Shvatite me - kratko je Ostojić u SMS poruci za "Telegraf".

Podsetimo, Bojan Ostojić ove sezone je bio u drugom planu kod trenera Save Miloševića, ali je pravo niotkuda (usled povrede Svetozara Markovića) postao junak pobede u finalu Kupa Srbije i doneo trofej crno-belima.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading