Suarez progovorio o najtežem porazu u karijeri: Nisam vodio decu u školu, mnogo mi je bilo loše!

Autor:

Sport

16.06.2019

03:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Napadač Barselone Luis Suares je danima bio u depresiji posle poraza od Liverpula u polufinalu Lige šampiona i da je bio uveren da "Redsi" sigurno ne mogu da preokrenu rezultat u dvomeču.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Suarez još jednom o bolnom finalu

Barselona je posle utakmice na "Kamp nou" imala vođstvo 3:0 i delovalo je da je dvomeč sa Liverpulom rešen. Ipak na "Enfildu" se desila čudesna noć i Liverpul je sa četiri gola prošao u finale u kom je slavio i osvojio šestu titulu šampiona Evrope.

- Nisam moga da predvidim to jer smo mi Barselona i mislili smo da ćemo imati dve ili tri prilike da damo gol. Rekli smo to ali smo postali nervozni, gubili smo lopte na glup način i nismo pokazali pravi stav. Kada je pao prvi gol nismo znali kako da reagujemo, znali smo da smo zabrljali. Posle meča niko nije ništa govorio. Bili smo tužni, ljuti, razočarani jer je smo bili užasni- rekao je Luis Suarez. 

On kaže da danima posle meča u Liverpulu nije mogao da funkcioniše normalno. 

- Danima u Barseloni mi je bilo loše, to su bili najgori momenti mog života i karijere uz Svetsko prvenstvo 2014. godine. Hteo sam da nestanem. Nisam vodio decu u školu, svi su videli koliko mi je loše. Bilo je dana kada nisam hteo da radim bilo šta, bilo mi je veoma teško- rekao je Urugvajac. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading