Gde je Sari, tu je i Iguain... Poznat klub Argentinca u novoj sezoni!

Autor:

Sport

15.06.2019

16:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Završio je Masimo Sari misiju u Čelsiju, završio je i Gonzalo Iguain. Došao je Maurisio Sari u Juventus, vraća se i Gonzalo Iguain u Juventus. Treba li reći da su sarađivali i ranije u Napoliju?

RepublikaFoto: instagram.com/ghiguain20_9
Gonzalo Iguain

Iako su u taboru Stare dame pokušavali u poslednjih godinu dana da se ratosiljaju Argentinca po svaku cenu, sada ga vraćaju nazad, jer je to želja novog trenera Sarija.

Iguainov brat i menadžer Nikolas otkrio je da napadač ima želju da do kraja odradi ugovor u taboru Stare dame.

- Gonzalo se vraća u Italiju, a tamo može da igra samo u Juventusu. Ima ugovor sa klubom na još dve godine i namerava da ga odradi do kraja. - istakao je Nikolas Iguain.

Nije se argentinski napadač proslavio u poslednjih godinu dana, ali njegov brat čvrsto veruje da će u narednoj sezoni zablistati, jer sa 31 godinom ima još mnogo toga da pruži fudbalu.

- Rano je još da se Gonzalo vraća u domovinu, u River Platu. Može još mnogo toga da pokaže u evropskom fudbalu. Što se tiče reprezentacije, tu se nije premišljao. Dao je sve od sebe prethodnih godina, sada je red na mlađe. -  rekao je Nikolas Iguain.
RepublikaFoto: Tanjug/AP
Iguain se vraća u crno-belo!

Gonzalo je u prethodnih šest meseci u Čelsiju odigrao 14 utakmica i postigao pet golova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading