Bivši fudbaler Partizana otišao iz kluba u kojem ga smatraju za legendu!

Autor:

Sport

15.06.2019

14:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski veteran Miroslav Radović slobodan je u izboru nove sredine. Poljska Legija danas se zahvalila Radoviću na svemu što je uradio za taj klub i saopštila da im se putevi razilaze.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Miroslav Radović

Ove sezone Radović je odigrao samo 14 utakmica za slavni klub iz Varšave, ali njegove zasluge za trofeje osvojene prethodnih godina, pogotovo tokom prvog mandata u ovom klubu, nisu zaboravljene, niti će biti. Odigravši čak 391 utakmicu za ovaj tim srpski krilni napadač postao legenda Legije. A učinak od 93 gola i 78 asistecnija za sve ove godine samo potkrepljuje tu činjenicu. 

Miroslav Radović stigao je u Varšavu 2006. godine iz redova Partizana. Punih devet godina nosio je dres Legije, dok se nije otisnuo u Kinu, tada već kao 31-godišnjak, u transferu vrednom 2.000.000 evra. Usledio je prelazak u slovenačku Olimpiju, povratak na kratko u Humsku, pa onda još tri godine u Legiji.  

Za ukupno 12 sezona u jednom od najpopularnijih poljskih klubova Radović je osvojio 11 trofeja - četiri puta šampionat, šest puta osvojen kup i jednom superkup. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading