KAKAV ŠOK - SAŠA ILIĆ NIJE ZAVRŠIO KARIJERU?! Legenda Partizana dobila neočekivanu ponudu iz Superlige!

Autor:

Sport

15.06.2019

08:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Doskorašnji kapiten Partizana Saša Ilić okačio je kopačke o klin na kraju sezone. Međutim, možda još uvek nije odigrao poslednju utakmicu u Superligi Srbije jer je dobio poziv iz Lučana.

RepublikaFoto: Starsport
Saša Ilić

Iako se oprostio od fudbala, Ilić je dobio jako zanimljivu ponudu i to od Nenada Milovanovića, trenera Mladosti iz Lučana da stigne u njegovu ekipu što je i potvrdio za "Sportski žurnal".

- Da, zvao sam Sašu Ilića da dođe u Lučane - stigao je kao iz topa potvrdan odgovor, a onda i dodatak na konstataciju novinara "Žurnala" da se legendarni kapiten crno-belih zvanično povukao, završio karijeru:

- Pa šta?! Oprostio se od dresa Partizana. Ja se uopšte ne šalim, izuzetno cenim Sašu Ilića i zaista mislim da bi to bio jako dobar potez ne samo za Mladost i Lučane, nego generalno za naš fudbal. Ono što Saša može da napravi za poluvreme mnogi ne mogu za celu sezonu. Odigra poluvreme, spoji tri puta napadača s golom i to je to. Ništa drugo ne bi trebalo da radi. On to može i u ovim godinama, pokazao je. Prošle sezone bio je najbolji igrač Partizana- kaže Milovanović.

Šta je Ilić odgovorio na otvoreni poziv da dođe i igra za Lučane?

- Rekao mi je da će mi se javiti.

RepublikaFoto: starsport

Posle svega, logičan sled poteza kolega iz Sportskog žurnala bio je da pozovu Saleta Ilića i pitaju za komentara. Iznenađenje ili ne - tek, stigla je još jedna potvrda...

- Jeste, zvao me Neško stvarno.

Međutim?

- Hvala Nešku na lepim rečima i na tome što me se setio. Ali ja sam završio karijeru. Mnogo poštujem tog čoveka, ipak, kopačke sam okačio o klin. 

Kada je od novinara čuo kako glasi Saletov odgovor Neško Milovanović ni najmanje se nije uzbudio...

- Nema veze, zvaću ga opet sutra - zaključio je trener ekipe iz Lučana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading