Frankfurt u ekstazi: Pogledajte kako su u Ajntrahtu dočekali Joveljića!

Autor:

Sport

14.06.2019

18:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Talentovani napadač Dejan Joveljić predstavljen je u petak u Ajntrahtu iz Frankfurta sa kojim je potpisao ugovor do 2024. godine.

RepublikaFoto: Starsport
Dejan Joveljić

Doskorašnji fudbaler Crvene zvezde je u društvu menadžera Darka Ristića i sportskog direktora Ajntrahta Fredija Bobića stavio paraf na vernost bundesligašu iz Frankfurta u transferu vrednom četiri miliona evra.

On će u prvoj sezoni imati platu od 400.000 evra neto uz bonuse, dok će mu se savke naredne sezone zarada povećavati.

Mladi reprezentativac Srbije će 7. avgusta napuntii 20 godina, a u prvom timu Crvene zvezde je odigrao 28 mečeva i postigao 14 golova uz dve asistencije.

On dolazi kao direktna zamena za dve godine starijeg Luku Jovića, novog člana Real Madrida, a interesantno je da karijere dvojice zemljaka iz Semberije ide u istom pravcu.

Na potpisivanju Joveljićevog ugovora sa Ajntrahtom bio je prisutan i Fredi Bobić, koji se biranim rečima osvrnuo na kvalitet mladog napadača.

- Dejan je jako dobar centarfor, ali može kvalitetno da igra i kao krilo. Naravno, još uvek je mlad i ima dosta da uči, ali smo optimistični da će se brzo prilagoditi životu u Frankfurtu. Nadamo se da ćemo imati dosta utakmica sledeće sezone u kojima će Dejan imati šansu da se dokaže - rekao je Bobić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading