Zvezda našla pojačanje u crno-belom taboru: Na pomolu senzacionalan transfer!

Autor: telegraf.rs

Sport

14.06.2019

15:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler PAOK-a Hose Alberto Kanjas prvi je pik Crvene zvezde za poziciju zadnjeg veznog, pored njega u igri je i iskusni Francuz Romao, ali je Španac bliži Marakani!

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Zvezde

Pregovori sa fudbalerom su uveliko u toku, a Vladan Milojević želi da ga ima na raspolaganju do početka priprema i do ponedeljka bi trebalo sve da bude završeno, kada će ekipa krenuti put Austrije na pripreme u Vindišgarstenu, prenosi "Telegraf".

Ono što je povoljna okolnost za Zvezdu, jeste da je Kanjasu istekao ugovor i na Marakanu bi došao bez obeštećenja. Takođe, ni plata mu ne bi bila veća od one koju zahteva Romao (oko 750.000 evra godišnje), već bi Kanjasa crveno-beli mogli da potpišu i za 500.000 hiljada evra po godini, pa čak i manje.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Hose Kanjas levo

Kanjas je karijeru počeo u Betisu, zatim je igrao za Svonsi, a onda se vratio u Španiju u ekipu Espanjola, odakle je prešao u PAOK.

U dresu PAOK-a je prošle sezone odigrao 27 utakmica, na kojima je dao dva gola.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading