"ORLOVI" ODRADILI TRENING U DABLINU Matić: Ovo je najvažniji meč u istoriji Srbije

Autor:

Sport

04.09.2017

21:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbalski reprezentativac Srbije Nemanja Matić izjavio je da je predstojeća utakmica protiv Irske verovatno najvažnija u istoriji naše zemlje.

RepublikaFoto: fss.rs
Fudbaleri Srbije na poslednjem treningu uoči duela sa Ircima

Srbija će u utorak gostovati Irskoj u meču 8. kola grupe D kvalifikacija za SP.

 - Igraćemo najvažniju utakmicu u kvalifikacijama, možda i u fudbalskoj istoriji Srbije. Mi smo mala zemlja i fudbal joj mnogo znači. Srećni smo što smo prvi i daćemo sve od sebe da ostanemo na tom mestu. Sanjam da prestavljam Srbiju na Svetskom prvenstvu. Teško je u Irskoj uzeti bodove. Važno je da pobedimo, igra nas ne zanima mnogo jer će se posle utakmice pričati samo o rezultatu. Nerešeno ne bi bilo loše za nas, ali ćemo se potruditi da iskoristimo svoje prilike i pobedimo - istakao je Matić i dodao:

 - Različiti su pritisci kada imate i nemate rezultate. Lakše je igrati kada ste prvi na tabeli i imate mnogo više samopouzdanja. Protivnik ima mnogo veći pritisak. Ovo je fudbal i morate da budete spremni za svaku situaciju. Ne bi bilo prvi put u karijeri da protivnik prvi povede. To bi stavilo mnogo pritiska na nas, ali smo spremni na sve.



 

 

Irski novinari su pitali Matića šta se promenilo u srpskom timu od prošlih kvalifikacija, koje su završene neuspešno.

 - Imali smo probleme u prošlim kvalifikacijama, ali imamo velike igrače i to moramo da iskoristimo. Sa dobrim i iskusnim selektorom radimo dobar posao. Moramo još da se dokazujemo, ali smo bolji iz utakmice u utakmicu. Počeli smo da verujemo u svoj kvalitet - rekao je fudbaler Mančester junajteda.

Fudbaleri Srbije su večeras odradili trening na stadionu u Dablinu. Utakmica će biti odigrana u utorak od 20.45 sati.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading