Partizan predstavio tri pojačanja u jednom danu: Zaduženi brojevi 67, 5 i 2!

Autor:

Sport

14.06.2019

14:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Partizan je predstavio tri novaj pojačanja! Dominik Dinga, Igor Vujačić i Periša Šešukić su promovisani kao novi fudbaleri Partizana. Dinga je zadužio dres sa brojem 67, Vujačić 5, a Pešukić 2.

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Partizana

Dinga se zahvalio treneru Savi Miloševiću za prelazak u Partizan, pošto je on na njegovo insistiranje doveden. On je naglasio da želi da igra za reprezentaciju Srbije u koju želi da uđe posle dobrih igara u Partizanu.

- Istina je, svaki igrač želi da igra za svoju želju, ja želim da igram za Srbiju, to mi je želja, da odigram dobro za Partizan i da se vratim u reprezentaciju- rekao je Dinga.

Igor Vujačić i Periša Pešukić najavljuju napad na duplu krunu za crno-bele.

Obojica su istakla da im je čast što su potpisali za Partizan i da je ovo ostvarenje nijihovog sna, i obojica najavljuju da se ne plaše konkurencije i da su spremni da se nametnu treneru Savi Miloševiću, koji je takođe bio na konferenciji i pojasnio je situaciju da su crno-beli u jednom danu potpisali tri nova igrača.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading