Bez velikih imena na San Siru!

Autor:

Sport

14.06.2019

09:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posle Radeta Krunića koji je prvo pojačanje Milana ove sezone, Boban i Maldini skeniraju ostale kandidate. Novi trener Đampaolo bi mogao da dobije šest pojačanja, u pitanju su solidni fudbaleri, ako pogledamo spisak, ali nijedno baš veliko ime, jednostavno nema novca.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Rosoneri

Uz to, "Rosoneri" će morati da se odreknu Susa, ako Atletiko plati klauzulu i verovatno Donarume, kako bi pokrili gubitke, ali i stigli do novca kojim bi osvežili tim. Koga još ciljaju.

Marija Ruia, Portugalca iz Napolija, ali prvo moraju da se oslobode Strinića i Laksalta. Žele i Manolasa iz Rome koji bi bio najveće pojačanje, ali je problem što nemaju novac za klauzulu, koja je 38 miliona. Pitanje je da li bi Grk i pristao na transfer.

Nešto manje, oko 30, košta Dejan Lovren, mada je pitanje hoće li ga Klop prodati. Navijači Milana se boje da ova jurnjava za štoperom, znači da bi kapiten Romanjoli mogao da bude prodat.


Odbijena je ponuda Maldinija Fiorentini za Veretua, poslali su novu u Udine za Fofanu, prodali bi Kesija, potrebna im je zamena.

U napadu će, ako ode Kutrone, tražiti partnera Pjontek, uzdaju se da bi Boban mogao da dovede zemljaka Kramarića. Inače, Kutronea nude Sasuolu, kao deo sporazuma za Sensija.
RepublikaFoto: Tanjug/AP
Šest novih imena na San Siru...

Sa šest novih igrača, to će biti značajno promenjen tim, priča se da bi Romanjoli i Pjontek mogli da ostanu kao kičma tima, da će i naredne godine u ekipi biti Konti, Musaćo, Lukas Bilja, Čalhanoglu, da bi Rejna mogao da bude prvi golman ako ode Bonaventura, jasno da Đampaolo očekuje povratak Kaldare.


Milan priželjkuje izbacivanje iz Evrope, to nije tajna, kako bi rešili problem sa FFP i koncentrisali se na borbu za top 4 u Italiji.

 

Ali, mediji smatraju da je ovaj tim preslab za top 4, da prave verziju Sampdorije i da bi uspeh bio i da se dokopaju top 6.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading