Novi kandidat za mesto selektora Srbije!

Autor:

Sport

14.06.2019

08:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reprezentacija Srbije juče je ostala bez selektora Mladena Krstajića, koji je završio svoju jednoipogodišnju misiju na klupi ''Orlova'', ali njegov naslednik još nije izabran.Njihova imena su se i prethodnih dana pominjala u medijima, a danas je u ovu trku ''lansiran'' još jedan potencijalni kandidat - Goran Đorović!

Još uvek bez selektora!

Selektor mlade reprezentacije Srbije je prošlog meseca figurirao kao ozbiljan kandidat za novog trenera Crvene zvezde dok je trajala neizvesnost oko ostanka Vladana Milojevića, a kada je Milojevićev ostanak potvrđen, ta priča je završena.

U Savezu razmišljaju i o Đoroviću kao novom selektoru, pa postoji mogućnost da se sa konačnim izborom sačeka do kraja U21 Evropskog prvenstva, gde će Đorović voditi ''Orliće'' koji su se na ovo takmičenje plasirali odličnim igrama u kvalifikacijama i sada gaje najviše ambicije.

RepublikaFoto: fss.rs
Goran Đorović!

Prvu utakmicu mlada reprezentacija Srbije igra 17. juna protiv Austrije, tri dana kasnije protiv Nemačke, a 23. juna je na programu meč protiv Danaca. Samo prvoplasirani iz grupe sigurno ide dalje, dok će drugoplasirani morati da ima bolji skor od preostale dve drugoplasirane selekcije.

Dakle, ako Đorović sa ''Orlićima'' ode u samu završnicu, ne treba da iznenadi ako postane i najozbiljniji kandidat za selektora ''A'' tima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading