Rajola besan na medije, još uvek bez dogovora sa Francuzima!

Autor:

Sport

13.06.2019

07:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbalska Evropa je juče brujala: Matijs de Liht se nalazi pred potpisom ugovora za Pari Sen Žermen!

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Trenutno ne ide nigde!

Brojni francuski mediji juče su tokom dana preneli informaciju da se De Lihtov agent, Mino Rajola sastao sa sportskim direktorom "svetaca" Anterom Enrikeom koji na toj funkciji broji poslednje dane. Ipak, Enrikeov odlazak neće prometiti odnose francuskog kluba sa Rajolom. Štaviše, oni će postati još bolji jer Portugalca u direktorskoj fotelji menja povratnik Leonardo koji je nekada tesno sarađivao sa Rajolom i bio najzaslužniji za dolaske njegovih klijenata poput Ibrahimovića, Matudija, Van der Vila ili Maksvela na Park prinčeva.

Trenutna situacija je takva da PSŽ ne sme da gubi vreme i zato Enrike priprema teren Leonardu za veliki transfer De Lihta. Posle svega, oglasio se i Mino Rajola.

- Ovo je klasičan primer lažnih vesti francuskih medija - prokomentarisao je Rajola fotografiju iz Pariza koju je na društvenim mrežama podelio francuski novinar Lasana Kamara.

Evropski mediji pričaju o ceni od 75.000.000 evra i ugovoru vrednom petnaest miliona evra po sezoni. To je duplo više od onoga što Barselona nudi igraču. De Liht bi hteo u Barsu, ali ne može tek tako da ignoriše činjenicu da će u Parizu zaraditi duplo više. Razlika između primanja na petogodišnjem planu iznosi 37.500.000 evra.

Inače, Rajoli je danas ukinuta tromesečna suspenzija van Italije. To znači da će moći da realizuje transfere bilo gde osim u Italiji. Još jedna prepreka je otklonjena za transfer Matijsa de Lihta koji se trenutno nalazi na odmoru.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading