Radonjić zna zašto je igrao na kašičicu

Autor:

Sport

12.06.2019

17:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski fudbaler Nemanja Radonjić nije imao zapaženu minutažu protekle sezone u dresu Olimpika iz Marseja bez obzira na to što je došao kao veliko pojačanje iz Crvene zvezde.

Nemanja Radonjić

Radonjić je prošle sezone u svim takmičenjima sakupio 30 utakmica i postigao četiri gola, ali je to uprkos tome bilo očekivano da odigra značajniju ulogu u timu.

On je na to imao objašnjenje da je doveden tek za narednu sezonu, pa je u cilju zaštite od eventualnih povreda dobijao šansu "na kašičicu".

- Ne znam... Odigram dve utakmice dobro, onda me sklone. Bila je priča da me čuvaju za narednu sezonu, da ne igram mnogo da se ne bih povredio. Zato se nisam nervirao, bio sam miran koliko god da igram - rekao je Radonjić.

Bivši omladinac Partizana i igrač Crvene zvezde rekao je da se nada da će sa dolaskom novom trenera i njegova minutaža biti popravljena.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading