Častan poraz Bosne od Italije, petarda Nemaca, poker Francuza!

Autor:

Sport

11.06.2019

21:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine je propustila šansu da napravi veliko iznenađenje i pobedi favorizovanu selekciju Italije, pošto je poražena rezultatom 2:1, posle preokreta. Nemačka je zabeležila ubedljivu pobedu 8:0 protiv Estonije, a do tri boda su došli i Francuzi, Belgijanci, Mađari, Severna Irska, Rusija, Albanija i Island.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Bonući vs. Džeko

BiH je do prednosti stigla u 32. minutu preko Edina Džeka, ali je Italija preko Lorenca Insinjea u 49. i Marka Veratija u 86. minutu uspela da dođe do preokreta i da na svom terenu osvoji sva tri boda.

Nemci su u Majncu potvrdili dobru formu u kvalifikacijama. Dvostruki strelci bili su Marko Rojs i Serž Gnabri, dok su mrežu Estonaca po jednom zatresli Gorecka, Gindoan iz penala, Timo Verner i Liroj Sane. 

Aktuelni svetski šampion Francuska je golovima Kilijana Embapea, Ben Jedera, Tovana i Zume slavio u Andori 4:0.

Škotska se junački branila, ali nije mogla da odoli Belgijancima, koji su golovima Romelua Lukaku u nadoknadi prvog poluvremena i u 57. minutu i Kevina de Brujnea u nadoknadi vremena, došla do nove pobede i ima maksimalnih 12 bodova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading