Bio je želja Zvezde, tražio ga je i Milan, ali sada se pojavio novi "udvarač"!

Autor:

Sport

11.06.2019

19:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Torino ga je želeo i prošlog leta, ali bi Rade Krunić tek sada mogao da postane nova uzdanica čuvene "Granate". Upravo bi činjenica da je ofanzivac Empolija višemesečna želja predsednika Bikova Urbana Kaira mogla da bude presudna kada nekadašnji fudbaler Donjeg Srema, Borca iz Čačka i Verone bude donosio oduluku oko budućnosti.

RepublikaFoto: youtube.com/Empoli FC
Rade Krunić!

Jedno je sigruno - reprezentativac Bosne i Hercegovine napušta Empoli jer ga nastup u Seriji B od jeseni ne zanima, a trenutno na stolu ima i ponudu iz Đenove, koja je najatraktivnija za njegov klub. Ona iznosi 4.000.000 evra plus bonus, što je za oko milion evra bolje od onoga što Torino nudi.

Međutim, nije baš ni da se Empoli skroz pita, biće većim delom onako kako Rade Krunić bude odlučio jer im se ne isplati da ga s trenutnom zaradom zadrže u nižem rangu.

Pošto se i Đenova pomirila da nije prvi izbor Krunića, njeno rukovodstvo uveliko sprema plan B (izuzetno optimističan), a i on je u direktnoj vezi sa Empolijem. Radi se o 21-godišnjem Alžircu Ismaelu Benaseru, ali će tek oko njegove kupovine biti natezanja s Toskancima, posebno jer mu je trenutna cena između 10.000.000 i 12.000.000 evra, što je ozbiljna cifra, ali i zagarantovan kvalitet.

Što se tiče Krunića, on bi transferom u Torino trebalo da ubere plodove dobre sezone koju je začinio sa pet golova i šest asistencija u dresu Empolija. Proteklih nedelja s njim su se u vezu dovodili i Ajntraht i Kaljari, čak i veliki Milan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading