(VIDEO) Zaseda za novog igrača Reala usred Beograda: Jović se jedva odbranio, intervenisalo obezbeđenje!

Autor:

Sport

11.06.2019

15:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novi napadač Real Madrida, Luka Jović je definitivno jedna od transfer "bombi" ovog leta, a tome svedoče i dešavanja posle meča Srbije i Litvanije na stadionu "Rajko Mitić".

Jovića progonili španski novinari

Jović se priključio nacionalnom timu Srbije za mečeva kvalifikacija za Evropsko prvenstvo. Bivši fudbaler Ajntrahta je protiv Litvanije maestralno zatresao mrežu, a potom je morao da beži od španskog novinara.

Naime, jedna televizijska ekipa došla je iz Španije kako bi Luki Joviću postavila pitanja o prelasku u Madrid pre svih. Ipak, kako srpski napadač još uvek nije predstavljen u Realu, to će se dogoditi u sredu, nije želeo da daje izjavu. Španci su bili veoma uporni te su išli za novim napadačem Reala sve od svlačionice do ulice gde je Luka Jović čekao prevoz.

Bivši fudbaler Crvene zvezde, Benfike i Ajntrahta je prvo zamolio novinare da ga ništa ne pitaju oko Real Madrida, jer ne sme ništa da priča, a potom je moralo da interveniše i obezbeđenje.

Na kraju se sve završilo prijateljski, novinari iz Španije su poručili Luki Joviću da se vide u Madridu, na šta je on odgovorio "vidimo se".

Evo kako je sve izgledalo.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading