Sada nam čak i Litvanci prete: Došli smo da uzmemo tri boda!

Autor:

Sport

09.06.2019

20:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Selektor reprezentacije Litvanije Valdas Urbonas izjavio je da njegov tim čeka težak meč protiv Srbije, ali da su igrači spremni za kvalitetnog rivala.

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Litvanije

Litvanci gostuju Orlovima u trećoj utakmici grupe B kvalifikacija za EURO 2020 u ponedeljak od 20.45 časova na stadionu Rajko Mitić.

- Imamo iza sebe dobar period, odigrali smo kvalitetno protiv Luksemburga (1:1) i sad želimo da napravimo nadogradnju i prikažemo se u još boljem svetlu. Moji igrači su spremni za tako nešto - kazao je Urbonas.

Srbija u meč ulazi posle debakla od Ukrajine u petak (0:5), ali 51-godišnjeg stratega taj rezultat ne zavarava.

- Ne smemo da sudimo Srbiji samo na osnovu tog duela. U pitanju je veoma dobar tim sa kvalitetnim pojedincima na svim pozicijama. Čeka nas veoma težak duel, ali motivisani smo - dodao je Urbonas.

Levi bek Litvanaca Vitautas Andrijuskevičijus optimista je pred okršaj sa Orlovima.

- Došli smo da pobedimo! Imamo samo najviše ciljeve. Igramo pred praznim tribinama, biće čudna atmosfera, ali potrudićemo se da se prilagodimo što pre i prikažemo dobar fudbal - poručio je 28-godišnji fudbaler.

Posle dva meča i Litvanija i Srbija imaju po bod i nalaze se na začelju grupe.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading