Nije loše što igramo pred praznim tribinama

Autor:

Sport

09.06.2019

17:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reprezentativac Srbije Uroš Spajić izjavio je uoči u utakmice sa Litvanijom u kvalifikacijama za EURO 2020. da će samo pobeda vratiti Orlove na pravi put posle debakla u Ukrajini.

RepublikaFoto: Republika
FSS

Srbija dočekuje Litvance u ponedeljak od 20.45 časova u trećem meču kvalifikacija pred praznim tribinama stadiona Rajko Mitić.

- Nije tako loše što igramo pred praznim tribinama u ovakvom trenutku, posle onoga u Ukrajini. Baš smo o tome i pričali u svlačionici, mislim da će nam tako biti lakše... Daćemo sve od sebe da pokažemo karakter i vratimo se na pravi put - kazao je Spajić.

Utakmica sa Litvanijom dolazi samo tri dana posle ubedljivog poraza od Ukrajine (0:5).

- Posle tog debakla izlaz je samo jedan - pobeda! Bilo nam je jako teško posle Ukrajine, svesni smo da je to bila sramota. Preuzeli smo odgovornost za to. Možemo da pričamo o tome koliko god hoćete, ali nema svrhe. Učinićemo sve što je do nas da se tako nešto ne ponovi.

Na pitanje, šta je uticalo na takav ishod duela u Lavovu, 25-godišnji štoper je odgovorio:

- Da li smo potcenili njih ili precenili sebe ne znam, jednostavno tako se namestilo. Sve je išlo upogrešnom smeru od prvog primljenog gola.

Srbija i Litvanija posle dva meča u grupi B imaju po bod i nalaze se na začelju tabele.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading