Nisu ostali imuni na Kvinsi: Fudbaleri Liverpula joj uputili "prljave poruke"

Autor:

Sport

09.06.2019

17:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što je uletela na teren tokom finala Lige šampiona Kinsi Volanski je postala tema broj jedan mnogih svetski poznatih medija. Seksi plavuša nije ostavila ravnodušnima ni igrače Liverpula koji su joj se javljali nakon meča.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Kinsi Volanski

Performans koji je izvela mnogo je oduševio. Naravno, Kinsi, koja pleni izgledom oduševila je muški deo publike, ali i igrače koji su bili na terenu stadiona "Vanda Metropolitano".

- Neću da im otkrivam imena, ali nekoliko igrača Liverpula mi je slalo privatne "prljave" poruke posle mog upada na teren - otkrila je Kinsi.

Ona je na utakmici finala utrčala tokom prvog poluvemena i tako za svega nekoliko sekundi postala pravi hit na društvenim mrežama, a bura oko nje se još uvek ne stišava.

- Jedan mi je poslao srce sa emotikonima, a drugi mi je napisao "pimetio sam te na utakmici" - rekla je engleskim medijima seksi Kinsi koja je zbog prekida finala kažnjena sa 17.000 eura, ali je to tričava suma u odnosu na benefite koje je izvukla ovakvom promocijom.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading