Vezista napušta Zvezdu, crveno-belima milioni!

Autor:

Sport

09.06.2019

15:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbalski klub Crvena zvezda mogao bi u narednim danima da završi prvu prodaju pred početak letnjeg prelaznog roka. Rapid iz Beča je baš zainteresovan za Veljka Simića, a crveno-beli nemaju problem da puste mladog igrača za 1.750.000 evra, koliko su Austrijanci spremni da plate.

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Crvene zvezde

Nekadašnji igrač Zemuna nije otputovao na pripreme sa Zvezdom pod izgovorom da ima venčanje u užem krugu porodice. Međutim, prethodnih dana pominjala se opcija da Simić napusti klub, što je sada dobilo dodatnu notu.

Slavni Rapid iz Beča odlučan je u nameri da angažuje srpskog vezistu, a za taj potez spremni su da plate 1,75 miliona evra, što crveno-belima, svakako, odgovara.

Simić je na Marakani imao sezonu punu uspona i padova. Statistički je imao odličan učinak, posebno kada je reč o utakmicama domaćeg prvenstva. Na 28 mečeva postigao je osam golova i upisao sedam asistencija. Međutim, ostao je bez konkretnog udela u utakmicama sa velikim ulogom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading