Veliki Điđi ima šest ponuda za kraj karijere!

Autor:

Sport

09.06.2019

10:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Điđi Bufon ima ukupno šest ponuda za završetak karijere. Pretpostavlja se da će ovo biti njegova poslednja godina, moraće da izabere između romantike i pokušaja da još jednom pokuša u Ligi šampiona.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Šest ponuda za Bufona!

Za to mu realnu šansu nudi jedino Barselona, a za njega su zainteresovani Lion i Fenerbahče, kao i Mančester Junajted, ako ode De Hea.

U Italiji, Atalanta bi htela da bude mesto na kome bi veliki Bufon rekao kraj, oni će igrati istorijsku sezonu u Ligi šampiona i jasno da bi iskustvo legendarnog golmana mnogo značilo.

I na kraju Parma, gde je sve počelo, ali to je tek priča u povoju, za sada nema pregovora i male su šanse da se to desi.


U svakom slučaju, kako rekosmo, Bufon bi odluku trebalo da donese u narednih desetak dana, a već je rekao da nema nameru da napušta Evropu i da želi još jednu sezonu da bude na kompetitivnom nivou u jakoj ligi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading