FSS NEMA NAMERU DA SMENI SELEKTORA: "Krstajić radi fenomenalan posao, ima našu podršku"!

Autor:

Sport

09.06.2019

08:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Darko Kovačević, sportski direktor Fudbalskog saveza Srbije, posle blamaže u Ukrajini i poraza "orlova" 5:0 smatra ipak da selektor Mladen Krstajić radi fenomenalan posao.

RepublikaFoto: Starsport
Marko Pantelić, Darko Kovačević i Mladen Krstajić

Iako se spekuliše o smeni selektora, to se, ako je suditi po rečima sportskog direktora, neće uskoro desiti.

Predsednik FSS Slaviša Kokeza u nedelju će se obratiti javnosti nakon debakla u Ukrajini, ali je izvesno da promena neće biti pre utakmice sa Litvanijom (ponedeljak, 20.45).

- Analiziraćemo obe utakmice, međutim, nećemo posebno da se bavimo učinkom selektora. Nema razloga za to, Krstajić sa svojim radnicima radi fenomenalno i ima našu podršku. Stalno smo zajedno, vidim koliko energije Mladen ulaže u pripremu svake utakmice i koliko je posvećen poslu - rekao je za Kovačević za "Žurnal".

Sportski direktor nije mnogo zabrinut posle katastrofe u Lavovu.

- U opticaju je još 18 bodova, tako da ništa nije rešeno. Pokazali smo ranije da imamo kvalitet za učešće na kontinentalnoj smotri i jedna loša utakmica ne sme da nas poremeti - zaključio je Kovačević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Gojko

09.06.2019 11:49

Vi niste normalni ! Kažete da radi ? Pa mogu i ja elektroniku da radim, da sve pokvarim i ja radim! Treba znati ono što se radi a veseli Krstajić pojma mema. Svaka čast i njemu i Kovačeviću kao ugračima ali ovaj posao treba da radi ko zna. A Krstajić je kao čovek 0 , da ima imalo obraza otišao bi još kada su smenili Muslins . Ali treba biti đubre od čoveka da bi ostao. Odlazite i spasite srpski fudbal moli vas Srbija!