Konačno dobra vest za Nejmara!

Autor:

Sport

09.06.2019

07:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dogodilo se Nejmaru dosta loših stvari u poslednje vreme, od optužbi za silovanje do povrede skončnog zgloba na prijateljskom meču protiv Katara zbog čega neće moći da nastupi na predstojećem turniru Kopa Amerika. Međutim, dobra vest za Nejmara je da neće morati na operaciju.

Bez operacije za Nejmara!

Naime, juče je prvi doktor Pari Sen Žermena zajedno sa medicinskim bordom i jednom od vodećih ličnosti u sportskoj medicini, profesorom Žerarom Salonom, pregledao Nejmara. Doktori su utvrdili da postoji istegnuće lateralnih ligamenata skočnog zgloba na desnog nozi. Ali, bez potrebe za operativnim zahvatom.

Nejmar će biti lečen na "konzervativan" način, a procenjuje se da će biti opet spreman da igra za mesec dana, odnosno četiri nedelje. Međutim, sada kada propušta Kopa Amerika turnir, to je manje bitno.

On je bio starter protiv Katara, ali je u 19. minutu tog prijateljskog duela zamenjen. Bio je to relativno oštar start Salema Al Hadžrija, Brazilac je nezgodno doskočio i tu je bio kraj. Morao je napolje gde su ga izneli ljudi sa klupe Brazila dok je nosio kesu sa ledom.

 

 

Bilo je jasno da je povreda ozbiljnije prirode, ali je najvažnije za Nejmara da neće morati na operaciju.  Nejmar je propustio veći deo ove sezone u Pari Sen Žermenu zbog povrede metatarzalne kosti, a sada je povredio ponovo istu nogu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading