Dva gola Mesija za dva minuta: Ubedljiva Argentina

Autor:

Sport

08.06.2019

08:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Argentina je u poslednjoj proveri pred Kopa Amerika ubedljivo savladala Nikaragvu 5:1, a Lionel Mesi je igrao samo prvih 45 minuta i postigao dva gola.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Leo Mesi i drugovi

As Barselone postigao je golove u 37. i 38. minutu. Potom je na početku drugog poluvremena ustupio mesto Paulu Dibali, a u isto vreme ušao je i Lautaro Martines umesto Serhija Aguera. Upravo je napadač Intera nastavio gde je Mesi stao. Tresao je mrežu protivnika u 63. i 73. minutu. Peti gol za Gaučose postigao je igrač Votforda Perejra u 81. minutu. Jedini gol za Nikaragvu postigao je Barera iz penala u prvom minutu nadoknade. Argentina je u Grupi B sa Kolumbijom, Paragvajem i Katarom.

Poslednju proveru imao je i Urugvaj, koji je savladao učesnika Svetskog prvenstva Panamu 3:0. Golove su postigli Maksi Gomes, oporavljeni Luis Suares i Valverde. Urusi su u Grupi C sa Ekvadorom, Japanom i Čileom.

Kopa Amerika u Brazilu počinje 14. juna.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading