(VIDEO) Tadić iskren: Treba da nas bude SRAMOTA, ovo mi je najteži trenutak u karijeri!

Autor:

Sport

07.06.2019

21:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler reprezentacije Srbije Dušan Tadić bio je izuzetno razočaran nakon debakla od Ukrajine u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Dušan Tadić

Srbija je demolirana od strane Ukrajinaca u Lavovu rezultatom 5:0 i ostaje da se vidi kako će se naša selekcija oporaviti od potpune katastrofe koju je doživela. 

Tadić, koji je odigrao svih 90 minuta, istakao je nakon meča da je ovo potpuno neprihvatljivo i sramotno. 

- Ovo mi je najteži trenutak u karijeri, jako tužan momenat. Od početka utakmice stalno smo kasnili, povlačili se i nismo imali rešenje za njih. Napravili smo da izgledaju moćnije, nego što zapravo jesu. Treba da nas bude sramota zbog ovoga. Moramo da analiziramo ovaj meč.

Fudbaler Ajaksa nije imao prave reči da opiše koliko je Srbija odigrala loše ovaj meč:

- Ne znam kako bih opisao ono što se događalo na terenu. Više su trčali od nas, više se zalagali, bolje stajali, a mi smo stalno bili nešto između. Bio sam besan na sve na kraju, ali uvek krećem od sebe. Prvo treba pogledati sebe u ogledalo. Ne treba tražiti krivca u drugima, nego u sebi. Potrebno je da preuzmemo odgovornost i da nam se ovo više nikada ne dogodi. Ovo je jako ružno i bolno - istakao je Tadić nakon utakmice. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading