"Neću igrati protiv Kosova, makar nikad više ne igrao za reprezentaciju!"

Autor: telegraf.rs

Sport

07.06.2019

17:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odjeknula je informacija da fudbaleri Crvene zvezde Mirko Ivanić i Filip Stojković neće igrati na meču protiv tzv. Kosova i da će zbog toga biti izbačeni iz reprezentacije. Stigla je i potvrda lično od veziste crveno-belih.

RepublikaFoto: Starsport
Mirko Ivanić

Kako prenosi "Telegraf" nekadašnji fudbaler BATE Borisova se oglasio i potvrdio da ne želi da igra protiv tzv. Kosova po cenu toga da nikada više ne obuče dres reprezentacije.

- Ako ne prihvatate da ne igram protiv Kosova, onda sam spreman da više nikada ne igram za reprezentaciju. Neću igrati protiv njih, makar više nikad ne igrao za Crnu Goru - poručio je Ivanić, a isto mišljenje je podelio i Filip Stojković.

Nakon toga je, kako saznaje isti izvor i selektor Ljubiša Tumbaković odlučio da odbije da vodi ekipu, nakon čega ga je predsednik saveza Dejan Savićević otpustio. Meč na stadionu "Pod Goricom" trebalo bi da počne od 20.45.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading