Oblak otkrio zašto je ostao u Atletiku!

Autor:

Sport

06.06.2019

21:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Golman Atletika, Jan Oblak izjavio je da je obnovio saradnju sa Madriđanima zbog ambicija kluba i najavio da ne planira da ga napusti.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Jan Oblak veran Atletiku

Oblak je u aprilu produžio saradnju sa "jorgandžijama" do juna 2021. godine, pošto mu je ugovor isticao na kraju sezone.

- Potpisao sam novi ugovor, ali on ne menja ništa. Dokle god su ambicije Atletika iste kao moje, ostaću tu. Ostao sam zato što je sada baš tako. Neki možda ne veruju da su ambicije iste jer su pojedini važni igrači otišli, ali sam uveren da će klub uraditi sve što je moguće da dovede kvalitetne igrače. Kada sam potpisivao ugovor pričali smo o budućnosti, date su mi garancije kakve ambicije klub ima i da se one neće promeniti- rekao je Oblak.


Slovenački golman je u redove Atletika stigao 2014. godine iz Benfike za 16 miliona evra, a od tada se izborio za mesto među najboljima na svetu. U poslednje četiri godine Slovenac ima stalno mesto u startnoj postavi, a produžetak saradnje sa njim je bio jedan od prioriteta Madriđana.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading