Kraj: Bufon napustio PSŽ!

Autor:

Sport

05.06.2019

18:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan od najboljih golmana svih vremena Đanluiđi Bufon objavio je da posle svega godinu dana napušta Pari Sen Žermen. Pošto još nije objavio eventualni kraj karijere ova odluka podgreva ponovo mogućnost njegovog povratka u klub u kojem je ponikao.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Đanluiđi Bufon

Ovakva mogućnost pominjala se i prošlog leta, ali je šampion sveta sa Italijom i osvajač gotovo svih najznačajnijih trofeja sa Juventusom odlučio da ode u Pariz. Najviše zbog prilike da konačno osvoji Ligu šampiona, jedini pehar koji nije osvojio sa Starom damom. Ipak, posle godinu dana odlazi iz Pariza, uz najavu da je završio inostranu odiseju.

- Hvala svima što sam imao proliku da živim u Parizu. Hvala na zajedničkim emocijama. Došao sam ovde ispunjen entuzijazmom i sjajno dočekan od strane navijača. Danas završavam svoju avanturu izvan Italije. Hvala predsedniku, saigračima i navijačima. PSŽ je predložio obnovu ugovora koju nisam bio spreman da prihvatim, podstaknut željom da se pripremim za nova lična iskustva i nove profesionalne obaveze - rekao je Bufon.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading