Fiorentina objavila da najbolji igrač ostaje, a on utanačio ugovor sa Juventusom na pet godina!

Autor: Tanjug

Sport

05.06.2019

20:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji fudbaler Fiorentine Federiko Kjeza dogovorio je lične uslove za transfer u Juventus, bez obzira što je klub iz Firence nema nameru da ga pusti ovog leta.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Kjezi se ne ostaje u Fiorentini

Iako su pre samo dva dana "ljubičasti" saopštili da će Kjeza i naredne sezone nositi dres Fiorentine, 21-godišnji napadač utanačio je petogodišnji ugovor sa prvakom Italije - vredan pet miliona evra po sezoni.

- Nisam razgovarao sa Fiorentinom, sada razmišljam samo o reprezentaciji- kaže jedan od najtalentovanijih italijanskih fudbalera, pred gostovanje Azura u Grčkoj i duel sa BiH u Torinu u kvalifikacijama za EURO.

Juventus je pre samo dve godine u sličnim okolnostima doveo igrača Fiorentine, uprkos tome što su se navijači iz Firence protivili odlasku Federika Bernadeskija, a ranije i Roberta Bađa.


Kjeza je ponikao u Fiorentini, za čiji prvi tim igra od 2016. godine i sjajnim igrama privukao je pažnju klubova i priče o mogućem transferu od 50 miliona evra.

Pored Juventusa i Inter je pokazao interesovanje za transfer.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading