Lalat ostaje u Nišu!

Autor:

Sport

04.06.2019

21:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prvi čovek Fudbalskog kluba Radnički Ivica Tončev večeras je obradovao navijače niškog tima, pošto je dogovorio nastavak saradnje sa trenerom Nenadom Lalatovićem.

RepublikaFoto: Starsport
Nenad Lalatović

Dosadašnji šef stručnog štaba Radničkog ostaće na toj funkciji i naredne sezone i u julu će ponovo povesti ekipu u kvalifikacije za Ligu Evrope.

Uprkos pisanjima pojedinih medija da se Radnički „raspada„ i da se na Čairu sprema „egzodus“, navijači Radničkog dobili su lepe vesti.

Ambicije prvog čoveka Radničkog Ivice Tončeva su da klub naredne sezone napravi korak dalje u odnosu na prethodnu i u prilog tome ide i odluka da se nastavi saradnja između kluba i Nenada Lalatovića. Umesto „egzodusa“ Radnički će od sutra krenuti sa pravljenjem ozbiljnog tima, u skladu sa ambicijama predsednika Tončeva i trenera Lalatovića.

- Nastavak saradnje sa Nenadom Lalatovićem znači da od sutra krećemo sa ozbiljnim pripremama za osvajanje trofeja sledeće sezone, a klub će se koncentrisati i na visoke domete u kvalifikacijama za Ligu Evrope -  rekao je Ivica Tončev i najavio da u narednim danima sledi dolazak ozbiljnih fudbalskih imena na stadion "Čair".

U prethodnoj sezoni fudbaleri Radničkog ispisali su istoriju i oborili mnoge rekorde, uključujući i 13 pobeda u nizu. Stekli su zvanje vicešampiona države, razdvojivši na tabeli Crvene zvezdu i Partizan.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading