Mihajlović odlučio koga će voditi naredne sezone?

Autor:

Sport

04.06.2019

20:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Navodno Roma zove Sinišu Mihajlovića koji je sezonu završio u Bolonji, ali će izgleda srpski stručnjak produžiti saradnju sa tim klubom.

Siniša Mihajlović

Kako piše Skaj Siniša Mihajlović je bio impresioniran posle sastanka sa upravom Bolonje, koja je predstavila dugoročni plan. Nekadašnji reprezentativac Jugoslavije je uzeo dva ili tri dana kako bi razmislio o ponudi, a mogao bi da potpiše ugovor sa Bolonjom na tri godine. 

 Mihajlović je navodno bio blizu da pređe u Romu koja je ostala bez trenera posle odlaska Klaudija Ranijerija. On bi dolaskom u Romu ponovo bio u klubu koji je bio Mihin prvi inostrani klub u kom je igrao od 1992. do 1994. godine. Roma bi bila sedmi klub u Italiji kog bi vodio Siniša, a pre Bolonje je već jednom radio u tom klubu, kao i u Kataniji, Fiorentini, Sampdoriji, Milanu i Torinu.

Siniša je u Bolonji zamenio Filipa Inzagija krajem januara, a tada je iz zone ispadanja Bolonju doveo do desetog mesta na tabeli. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading