Milošević o transferima: Tri puta meri, jednom seci

Autor:

Sport

04.06.2019

18:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

I dok su fudbaleri Partizana na zasluženom odmoru posle osvojenog Kupa Srbije i direktnog plasmana u drugo kolo kvalifikacija za Ligu Evrope, trener Savo Milošević i ovih dana ima pune ruke posla.

RepublikaFoto: Starsport
Savo Milošević

On je sada ključna figura u prelaznom roku, prilikom izbora novih igrača, i u razgovoru za specijalno izdanje ''Partizanovog vesnika'' je priznao da mu nije nimalo lako u ovoj novoj ulozi.

- Isti je pritisak, možda čak i veći, bez obzira na moje iskustvo i znanje. Delikatno je kada dovodite igrače, moramo svi da imamo ozbiljan pristup, nismo u situaciji da možemo da grešimo. Finansijska situacija u klubu je takva da vrlo malo novca možemo da izdvojimo za pojačanja ove godine.


- Znači da sve što dovedemo, mora da bude pun pogodak i da nam donese ekstra kvalitet u odnosu na ono što smo imali ove godine - istakao je Milošević.
Ali, kako napraviti prave izbore, kako izbeći greške kojih je u proteklom periodu bilo u određenoj meri?

- Ja i svi moji saradnici to shvataju i neki okvirni plan pojačanja smo napravili, ali to radimo temeljno, po principu "tri puta meri, jednom seci". Zbog toga ćemo možda malo i kasniti, neće sve biti završeno do početka priprema, ali je bitno da svi koji budu dovedeni, zaista budu igrači za Partizan.
U dobroj meri će tu biti mladih igrača, od kojih bi klub mogao da očekuje finansijska sredstva u budućnosti, ali da opet to bude kompetitivan tim - zaključio je Milošević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading