Terzić ponosan na Jovića: Puno nam je srce

Autor:

Sport

04.06.2019

15:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbalski klub Crvena zvezda čestitao je svom nekadašnjem igraču Luki Joviću transfer u Real Madrid vredan 60 miliona evra.

RepublikaFoto: Starsport
Zvezdan Terzić

- Želim da u ime Crvene zvezde i u svoje ime čestitam našem detetu Luki Joviću novi početak i poželim mnogo uspeha u najvećem klubu na svetu. Puno nam je srce kada čujemo da igrači stvoreni u Crvenoj zvezdi nađu svoje mesto među velikanima svetskog fudbala. Luka je svojim talentom i dosadašnjim igrama pokazao da mu je mesto u Real Madridu - izjavio je direktor kluba Zvezdan Terzić, koji je svojevremeno talentovanom fudbaleru dao dres sa brojem devet i nazvao ga "Srpski Falkao".

Kako je naveo, visina transfera i dugogodišnji ugovor koji je potpisao su dokaz koliko ljudi iz Reala veruju u Jovića.

- Vest o ovom transferu je obradovala sve zvezdaše jer je još jedna potvrda da je Crvena zvezda veliki klub koji stvara velike igrače i velike ljude, a uvereni smo da će Luka Jović i dalje pronositi slavu Crvene zvezde - poručio je Terzić.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading