Sa Mozzartom pul sponzora FSS još jači: NAJBOLJI IDU UZ NAJBOLJE

Autor:

Sport

04.06.2019

14:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kompanija Mozzart i Fudbalski savez Srbije potpisali su danas ugovor o saradnji kojim regionalni lider u priređivanju igara na sreću postaje oficijalni betting partner fudbalske reprezentacije Srbije. Ugovor su u Kući fudbala u Staroj Pazovi potpisali direktor Sektora korporativnih komunikacija Mozzarta Borjan Popović i generalni sekretar Fudbalskog saveza Srbije Jovan Šurbatović.

RepublikaFoto: Promo foto
Sa Mozzartom u nove pobede

- Kompanija Mozzart danas postaje deo velike srpske fudbalske porodice. Potpisivanje ovog ugovora za nas znači nastavak našeg strateškog opredeljenja da pomažemo i podržavamo sport, kako profesionalni, tako i pojedince i sportske kolektive koji nisu u mogućnosti da se sami finansiraju. Mi živimo od sporta i potpisivanje Ugovora je način da to sportu i vratimo. Hvala čelnicima Fudbalskog saveza Srbije što su nas primili u ovu veliku fudbalsku porodicu. Kada budemo sumirali rezultate posle tri i po godine, nakon Svetskog prvenstva, verujem da ćemo moći da zajedno konstatujemo da tim koji pobeđuje ne treba menjati - rekao je Popović.

Generalni sekretar Fudbalskog saveza Srbije Jovan Šurbatović zahvalio je kompaniji Mozzart što je doprinela da pul sponzora Fudbalskog saveza bude jači nego ikada.

- Naš cilj je da posle odlaska na Svetsko prvenstvo i rezultata u Ligi nacija ostvarimo plasman na Evropski šampionat i da tako u kontinuitetu beležimo vrhunske rezultate. Zahvaljujemo Mozzartu što veruju u nas. Ovo je kompanija koja nije samo lider na domaćem tržištu, nego i regionalni lider, sto posto srpska kompanija, i ova saradnja je dokaz da najbolji idu uz najbolje - rekao je Šurbatović na konferenciji za novinare u Staroj Pazovi.

Ugovor je potpisan na tri i po godine i važi do 31. decembra 2022. godine a u Mozzartu ističu i da je jedan od povoda za njegovo potpisivanje to što su prepoznali kvalitet ove reprezentacije i da se nadaju njenom plasmanu na Evropsko prvenstvo 2020. godine i na Svetsko prvenstvo koje će 2022. godine biti održano u Kataru. Takođe, 17. juna počinje Evropsko prvenstvo za mlade reprezentacije u Italiji i San Marinu, gde se Srbija nada najvišem plasmanu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading