(VIDEO) Evo po kojoj legendi bi Saša Ilić nazvao stadion Partizana!

Autor:

Sport

04.06.2019

13:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legendarni kapiten Partizana Saša Ilić rekao je da bi stadion u Humskoj nazvao po Momčilu Moci Vukotiću, igraču sa najviše nastupa u crno-belom dresu.

RepublikaFoto: Promo foto
Sale Ilić gostovao kod Nenada Jezdića

"Lav među kapitenima, kapiten među lavovima”, reči su kojima je  Nenad Jezdić najavio legendarnog kapitena Fudbalskog kluba Partizan i dugogodišnjeg reprezentativca Srbije.

Dočekujući u Lavovskim pričama poznate ličnosti, koje po svojim životnim ostvarenjima i podvizima možemo smatrati lavovima, Saša Ilić je osoba Jezdić  jednostavno nije mogao da preskoči. 

U opuštenom i otvorenom razgovoru Saša je progovorio o brojnim temama, a, između ostalog podelio je i koje su to situacije u kojima sikće na saigrače, ko je fudbaler koji je nasledio njegovu sobu 311, kako se postaje kapiten, te po kojoj legendi Partizana bi trebalo nazvati stadion u Humskoj.

-Po mom mišljenju, u Partizanu postoji jedan igrač koji se izdvaja više od ostalih, a to je Moca Vukotić. Pa ako treba da se stadion zove po nekome, neka bude Stadion Moca Vukotić- rekao je Ilić, gostujućuju u emisji "Lavovske priče".

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading